skip to Main Content

Slimme besturing:

Smart Home-systeem LUXORliving maakt veilige toegang op afstand mogelijk

Cloud-Zugriff für die LUXORliving-Funktionen

Het Smart Home-systeem LUXORliving van Theben kan nu ook via het internet vanuit de Theben-cloud worden beheerd. Optimale gegevensbeveiliging en betrouwbare bescherming tegen manipulaties zijn, dankzij het BSI-gecertificeerde rekencentrum in Duitsland, altijd gegarandeerd.Daarvoor is alleen de app LUXORplay nodig, waarmee de functies van LUXORliving via toegang op afstand vanuit de Theben-cloud kunnen worden aangestuurd en actuele toestanden kunnen worden bewaakt.
De gebruiker behoudt daarbij de volledige controle: hij activeert zelf de cloud-toegang, die met slechts enkele klikken kan worden geconfigureerd – zonder netwerkkennis. Derden krijgen daardoor geen inzicht in de betreffende gebruikersaccount.
Voor service kunnen klanten het beheer van de gateway aan partners overdragen (zoals een installateur of de Theben-service).

Natuurlijk zijn alle LUXORliving-functies ook zonder een cloud-verbinding beschikbaar. Een uitzondering daarop zijn echter toekomstige uitbreidingen zoals de spraakbesturing, waarvoor nu eenmaal een internetverbinding noodzakelijk is.
De Theben-cloud wordt beheerd vanuit een gecertificeerd rekencentrum in Duitsland. Zo is het LUXORliving Smart Home-systeem optimaal beschermd tegen gegevensdiefstal en manipulaties. De toegang op afstand via de Theben-cloud is het eerste jaar gratis en vanaf november 2019 mogelijk.

Start nu al uw gratis testfase en gebruik de toegang op afstand tot uw LUXORliving Smart Home-systeem via de Theben-cloud gratis voor 12 maanden.

Na afloop van de testfase kunt u dan kiezen voor een van de volgende opties:

Vrijschakeling van de Theben-cloud voor 1 jaar: € 24,99 incl. btw

Nu registreren! Registratiehandleiding
Back To Top