skip to Main Content
Cloud-toegang voor LUXORliving - afbeelding

Cloudtoegang voor LUXORliving

Het LUXORliving smart home-systeem van Theben kan ook via internet met de Theben-Cloud worden aangestuurd en beheerd. Dankzij een gecertificeerd datacenter in Duitsland zijn maximale gegevensbeveiliging en betrouwbare bescherming tegen manipulatie gegarandeerd. 

De highlights van de Theben Cloud in één oogopslag: 

  • Maximale veiligheid: de Theben-Cloud wordt beheerd in een BSI-gecertificeerd datacenter in Duitsland. Op deze manier is LUXORliving optimaal beveiligd tegen gegevensdiefstal en manipulatie. 
  • Gemakkelijke toegang op afstand: alle LUXORliving-functies kunnen worden bediend en statussen worden gecontroleerd met behulp van de LUXORplay-app. 
  • Comfortabele installatie: de Cloud toegang kan door de gebruiker zelf worden geactiveerd en met slechts een paar klikken worden geconfigureerd – zonder enige kennis van het netwerk. 
  • Flexibel beheer: Klanten kunnen het beheer van de gateway overdragen aan partners, bijv. een installateur. 

LUXORliving – altijd en overal voor u  

Waar je ook bent, met ons LUXORliving Smart Home systeem blijf je altijd verbonden met je huis. Alle functies van LUXORliving kunnen via de toegang op afstand via de Theben-Cloud met de LUXORplay-app worden bediend en bewaakt. 

U kunt de toegang via de Cloud starten en zelf configureren met slechts een paar klikken – zonder enige netwerkkennis. En dankzij een gecertificeerde serverlocatie in Duitsland is uw LUXORliving Smart Home-systeem ook optimaal beveiligd tegen gegevensdiefstal en manipulatie. 

Back To Top