skip to Main Content

Gewoon betrouwbaar. Gewoon LUXORliving

Ideaal voor eengezinswoningen, appartementen, villa's, artsenpraktijken en kantoren

Wie nu bouwt of renoveert, moet LUXORliving gewoon al meeplannen. Met de Smart Home-systeem worden eengezinswoningen en appartementen comfortabeler en ontstaat een aangenaam werkklimaat in kantoren en artsenpraktijken. Bovendien biedt de Smart Home-systeem de beste voorwaarden om energie besparingsmogelijkheden te benutten.

Wanneer ’s middags de ramen aan de voorkant steeds op hetzelfde tijdstip worden opgewarmd, regelt LUXORliving de stand van de jaloezieën en zorgt zo voor een optimale stand van de zonwering. Afzonderlijk of in groepen – in ieder geval volautomatisch. ’s avonds koelt LUXORliving de temperatuur in de slaapkamer tot een aangename 18 °C en zorgt ’s morgens in de badkamer met een comfortabele 22 °C voor een goede start van de dag. Geheel volgens de wensen van de bewoners. En natuurlijk in elke ruimte, in het hele huis, op elk moment. Tijdens een verjaardagsparty of bij elk ander feest zorgt LUXORliving voor een goede stemming, doordat het de verlichting inschakelt, uitschakelt of dimt. En dat natuurlijk niet alleen bij feesten, maar altijd wanneer de bewoners dat willen.

En met zijn alarmfunctie zorgt LUXORliving ook altijd voor meer veiligheid, want het houdt ook ongewenste gasten op afstand. En bijzonder veilig is ook de bediening zelf – met LUXORplay en WLAN.

Zo maakt LUXORliving iedereen gelukkig die het gebruikt. Zelfs de elektromonteurs die het installeren. Want de ingebruikname is supereenvoudig. Net zoals de bediening. LUXORliving – gewoon veilig, gewoon simpel.

Back To Top