skip to Main Content

Supereenvoudig. Gewoon super.

Montage en bediening

Eenvoudige ingebruikname

Icon einfache Inbetriebnahme

LUXORliving is supereenvoudig. Gewoon monteren, kabels aansluiten, instellen. Zonder ETS. Een licentie is niet noodzakelijk. Voorkennis ook niet. Volg gewoon uw intuïtie – snel, veilig, ongecompliceerd.

Vrije toetskeuze

Icon Freie Tasterwahl

Bij vele Smart Home-systemen zijn de schakelaars vooraf vastgelegd. Niet bij LUXORliving. Hier heeft de huiseigenaar de vrije keus, net zoals de installateur. Want onze binaire ingangen en impuldrukker-interfaces zijn geschikt voor elk schakelaardesign.

Gecertificeerde KNX-installatie

Icon zertifizierte KNX-Anlage

LUXORliving is een gecertificeerde KNX-installatie en dus ten opzichte van speciaal ontwikkelde, eigen systemen geschikt voor de toekomst. Een veilige uitbreidbare investering. De clou: In LUXORliving zit zoveel KNX als nodig en zo weinig mogelijk complexiteit. De functies zijn tot het wezenlijke beperkt. Precies daarom is LUXORliving zo geweldig eenvoudig. Voor de installateur én voor de gebruiker.

Centrale AAN-/UIT-functie

Icon zentrale AUS-/EIN-Funktion

Alles loopt via de systeemcentrale IP1. Is deze ingeschakeld, dan vindt de bediening eenvoudig via LUXORplay en het WLAN plaats. Is hij uit – dan is hij uit. En zo heeft niemand toegang tot de functies via de app.

Afneembare systeemcentrale IP1

Icons abnehmbare Systemzentrale LUXOR IP1

Wie vandaag al aan morgen denkt, maar nog niet voor Smart Home wil kiezen, kan als huiseigenaar LUXORliving laten installeren en eerst niet veranderbaar laten instellen. Zo bespaart hij de kosten voor de systeemcentrale en behoudt de mogelijkheid LUXORliving op een later tijdstip uit te breiden. De voordelige, snelle en ongecompliceerde instap voor iedereen die nog niet „smart” is, maar het wel wil worden.

Flexibele BUS-bekabeling

Icon flexible BUS-Verkabelung

Traditionele installaties hebben een vast bekabeling. Niet bij LUXORliving. LUXORliving is gebaseerd op een ­flexibele BUS-bekabeling omdat lampen, rolluiken en ook andere toepassingen willekeurig aan de toetsen kunnen worden toegewezen. Dat biedt de mogelijkheid om de bestaande installatie te wijzigen en verlaagt de kosten, omdat minder schakelaars nodig zijn.

Slimme aanwezigheidssimulatie

Icon clevere Anwesenheitssimulation

Zijn de bewoners thuis, dan gebruiken ze LUXORliving. Zijn ze niet thuis, dan neemt LUXORliving de bediening over. De slimme Smart Home-systeem slaat de gebruiksgewoontes van de laatste zeven dagen op en simuleert aanwezigheid, terwijl de bewoners met een gerust hart van hun vakantie genieten.

Back To Top