Ga naar hoofdinhoud

LUXORliving kan meegroeien

Voor iedereen die vandaag al aan morgen denkt.

LUXORliving – is een slim systeem, bestaande uit actoren, sensoren, een netadapter en de schakelcentrale IP1. De ingebruikname is supereenvoudig. LUXORliving is gebaseerd op open standaards en is daardoor een systeem dat al op de toekomst is voorbereid en willekeurig kan worden uitgebreid. Als het thema veiligheid bij u de hoogste prioriteit heeft, biedt u het via WLAN bestuurde Smart Home-systeem alles wat aannemers en huiseigenaren zich wensen. Bovendien bespaart het wat sowieso niemand nodig heeft en voldoet daardoor ook aan de hoogste eisen. Door het update-vermogen van de systeemcentrale kiest u qua toekomstige functie-uitbreidingen voor zekerheid.

Voor degenen die alle mogelijkheden open willen houden, kan LUXORliving in een basisversie worden geïnstalleerd en geprogrammeerd. De schakelcentrale blijft na de programmering bij de installateur. De gebruiker kan later altijd weer een systeemcentrale. En daardoor alle daarmee verbonden extra functies laten integreren.

LUXORliving - Een smart systeem, eenvoudig opgebouwd

Ontdek actoren, sensoren en alle overige componenten

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

De componenten van LUXORliving zijn hoofdzakelijk als serie-inbouwapparaten ontworpen. De systeemcentrale is uitgerust met een Ethernet-interface voor de programmering en – na ingebruikname – als verbinding met de WLAN-router van het object.De schakelactoren hebben max. 16 kanalen. Naast de schakelfunctie bevat het pakket ook een trappenhuisautomaat met voorwaarschuwing conform DIN 18015-2.

De universele dimactoren met 2 en 4 kanalen zijn geoptimaliseerd voor LED-lampen. En dankzij verschillende dimcurves kunnen LED’s harmonisch en traploos worden gedimd en kunnen ventilatoren worden aangestuurd.

Daarnaast bevat het pakket jaloezieactoren, een verwarmingsactor met klepbeveiliging, een ruimtethermostaat voor de ruimteafhankelijke regeling van radiatoren, een vloerverwarming of een koelplafond en binaire ingangen (resp. toetsinterfaces), naar keuze als serie-inbouwapparaat of voor montage in een inbouwdoos. En het pakket wordt gecompleteerd met een weerstation. Deze meet wind, regen, lichtsterkte en temperatuur, bijv. voor de aansturing van jaloezieën en zonweringen.

Eenvoudig qua inrichting en montage

Gewoon kabels aansluiten, inrichten, programmeren en klaar is Kees. De visualisatie vindt automatisch plaats. Met LUXORplug maakt u het projectbestand in een handomdraai. Of u nu de installatie bij u op kantoor uitvoert of direct ter plaatse. Dat heeft u zelf in de hand.

Systeemoverzicht LUXORliving 2022-03-01
Back To Top