Skip to main content

Gewoon veiliger
van het leven
genieten

Een huis wordt pas een echt thuis wanneer men zich er 100% veilig voelt. Naast aanzienlijk meer comfort zorg LUXORliving er ook voor dat u binnen uw eigen vier wanden rustig achterover kunt leunen.

Centraal UIT

Zo beschikt LUXORliving over de handige functie Centraal UIT, waarmee u de stroomvoorziening naar alle verbruikers betrouwbaar uitschakelt. Knagende vragen zoals ‘Heb ik het strijkijzer wel uitgeschakeld? behoren daardoor definitief tot het verleden, want met de LUXORplay-app is een veegbeweging voldoende – ook als u onderweg bent.

Integratie van rookmelders en aanwezigheidssimulatie

Ter beveiliging bij een brand kan LUXORliving met rookmelders worden gecombineerd, zodat bij een waarschuwingsmelding individuele acties zoals het omhoog bewegen van rolluiken en de inschakeling van de verlichting automatisch worden uitgevoerd.

Wanneer verlichting en jaloezieën automatisch worden aangestuurd, kan de aanwezigheid van de bewoners bij afwezigheid worden gesimuleerd, waardoor de inbraakbeveiliging wordt verhoogd.

Weersafhankelijke regeling

Buiten meet het weerstation LUXORliving M140 de huidige weersomstandigheden zoals regen of storm en zorgt ervoor dat markiezen naar binnen worden geschoven of ramen automatisch worden gesloten.

Veiliger
Afstandsbediening
via de cloud

Dankzij de cloud, waarvan de server zich in Duitsland bevindt, en de VDE-certificering bent u bovendien optimaal beveiligd tegen manipulatie en aanvallen van hackers en kunt u vertrouwen op een goede bescherming van uw persoonsgegevens. Bovendien ondersteunen de radiografische componenten KNX Data Secure en beschermen uw LUXORliving-tegen manipulaties en diefstal van gegevens.

Niet te vergeten:

LUXORliving is gebaseerd op de internationale KNX-standaard. Daardoor is het al voorbereid op de toekomst en kan altijd met nieuwe functies en producten worden uitgebreid – voor een zeer veilige investering en veel flexibiliteit.

LUXORplay app

Per afstandsbediening via de Theben Cloud met de LUXORplay app kunnen alle functies van LUXORliving worden aangestuurd en kan de toestand worden bewaakt.

Toegang via het interne netwerk
Centrale met LAN-verbinding
Netadapter

Cloud Hosting
in Duitsland

LUXORliving is VDE-gecertificeerd

LUXORliving FAQ

Hebt u vragen over de functies van LUXORliving? Hier vindt u de belangrijkste antwoorden!

Videotutorials & workshops

U wilt meer weten over de LUXORliving-technologie, -componenten en ingebruikname en bediening? Onze How-to videotutorials, online seminars en workshops helpen u verder.

Naar de video’s
Naar de workshops