Skip to main content

Ruimtetemperatuur
op maat

Wat zou er gebeuren als de ruimtetemperatuur in uw woning zich automatisch aan uw behoeften zou aanpassen? Zonder u altijd handmatig de temperatuur van de radiatorthermostaten zou moeten instellen? Geen probleem met het LUXORliving KNX Smart Home‑systeem. Geniet met LUXORliving van een weldadig comfort van een smart verwarmings- en klimaatregeling. Heel eenvoudig!

Warm
of koel,
net zoals u dat wilt

Pas bijvoorbeeld de tijdstippen waarop de temperatuur moet worden verhoogd of verlaagd, aan uw dagritme aan. LUXORliving zorgt ervoor dat uw badkamer ’s morgens al warm is wanneer u opstaat. De kinderkamer heeft de perfecte temperatuur wanneer uw kinderen na school weer thuiskomen. En de werkkamer wordt aangenaam gekoeld om goed geconcentreerd te kunnen werken.

Thermostaat R718

Verwarmen met radiator of vloerverwarming

Flexibele
regeling

Voor de regeling van de ruimtetemperatuur hebt u diverse mogelijkheden: met de kamerthermostaat LUXORliving R718, met iON-tastsensoren en ruimtecontrollers met geïntegreerde temperatuursensor, met de LUXORplay-app of met spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant.

Met LUXORplay hebt u de temperatuur ook onderweg onder controle. En u kunt daarmee individuele scènes maken, die bijvoorbeeld bestaan uit verwarming, koeling en zonwering. Ook kan de ruimtetemperatuur via een temperatuursensor op de toetsinterfaces LUXORliving T4 of T8 worden gemeten. De gewenste temperatuur wordt ingesteld met de ruimtecontroller iON8, de ruimtethermostaat R718 of in de LUXORplay-app.

Wanneer u bijvoorbeeld in de winter uw woning verlaat, wordt de scène ‘Onderweg winter’ geactiveerd: de temperatuur in de ruimtes wordt dan verlaagd en weer verhoogd net voordat u weer thuis arriveert. In de zomer kunt aan de hete zuidzijde bij het verlaten van uw woning de jaloezieën omlaag bewegen zodat de woning niet door de zon wordt opgewarmd. Tegelijkertijd wordt de koeling omlaag geregeld. Het LUXORliving weerstation zet de jaloezieën automatisch in de juiste stand, afhankelijk van het tijdstip van de dag en het zonlicht. Bovendien wordt de koeling tijd- en temperatuurgestuurd weer omhoog geregeld voordat u weer thuiskomt. En dat zijn slechts enkele van de talloze mogelijkheden van het gebruik van scènes. U hebt het helemaal zelf in de hand!

Ruimtecontroller iON8

Ruimtecontroller met geïntegreerde ruimtethermostaat

Integratie
van deur- en
raamcontacten

Door de integratie van deur- en raamcontacten in LUXORliving kan de klimaatregeling ook op geopende ramen en deuren reageren en de energie-efficiëntie verhogen.

Zo wordt bijv. de verwarming omlaag geregeld zodra een open raam wordt gedetecteerd. Dat verlaagt de energiekosten aanzienlijk. Bovendien kunt u in de LUXORplay-app controleren in welke ruimtes een raam of deur werd geopend en indien nodig ook onderweg de temperatuurregeling aanpassen.

Gewoon voor elke soort verwarming

Het LUXORliving KNX Smart Home‑systeem kunt u voor elke soort verwarming gebruiken. Zowel traditionele cv-ketels met radiatoren als vloerverwarming of elektrische verwarming. LUXORliving biedt u de passende actoren zoals de LUXORliving H6 voor de aansturing van 6 thermomotoren of de LUXORliving E1 o.a. voor elektrische bijverwarmingen, handdoekradiatoren en infraroodverwarmingen.

6-voudige verwarmingsactor H6

Aansturen van 6 thermomotoren 24-240V

Overigens: LUXORliving-verwarmingsactoren zijn in vast bedrade en draadloze versies verkrijgbaar en zijn dus perfect voor nieuwbouw en installatie achteraf resp. renovatie.

LUXORliving FAQ

Hebt u vragen over de functies van LUXORliving? Hier vindt u de belangrijkste antwoorden!

Videotutorials & workshops

U wilt meer weten over de LUXORliving-technologie, -componenten en ingebruikname en bediening? Onze How-to videotutorials, online seminars en workshops helpen u verder.

Naar de video’s
Naar de workshops
Meer informatie in de professionele sectie   professionele sectie