Skip to main content

Zonwering
bijna automatisch

Komt u ’s morgens met gedempt daglicht beter op gang?
Wilt u op het terras zonder zonnebrand volop van de zon genieten?
Moet de werk- of kinderkamer aangenaam koel zijn?

Wat uw wensen ook zijn: LUXORliving bestuurt jaloezieën, rolluiken en markiezen geheel naar uw wensen of past de zonwering bijvoorbeeld aan de zonsop- en zonsondergang aan.

Zonwering
door meting
van licht, wind en regen

Het weer kunt u niet veranderen. U kunt echter wel zonlicht, wind, temperatuur en regen gebruiken om jaloezieën en zonwering in uw Smart Home-systeem aan te sturen.

Heel eenvoudig met het LUXORliving M140 weerstation. Het weerstation zorg er bijvoorbeeld voor dat de jaloezie bij direct zonlicht omlaag gaat en voorkomt daardoor dat de ruimtes te sterk opwarmen. Bovendien worden de jaloezieën bij sterke wind in een veilige stand gezet. Begint het te regenen dan wordt bijvoorbeeld zonwering van gevoelige stoffen automatisch ingeschoven. Indien gewenst kan het weerstation de zonwering ‘s ochtends ook automatisch openen of bij avondschemering automatisch sluiten.

Weerstation M140

Registreren van wind, regen, lichtsterkte en temperatuur

Tijdgestuurde
zonwering

U wordt ’s morgens door de zon verblind, maar wilt toch graag van het romantische avondrood genieten?

Geen probleem: LUXORliving zet de rolluiken ’s morgens en ‘s avonds in de gewenste stand, bijv. bij zonsop- of -ondergang. Of op elk ander tijdstip. Dit kan heel comfortabel in de LUXORplay-app worden ingesteld.

LUXORliving FAQ

Hebt u vragen over de functies van LUXORliving? Hier vindt u de belangrijkste antwoorden!

Videotutorials & workshops

U wilt meer weten over de LUXORliving-technologie, -componenten en ingebruikname en bediening? Onze How-to videotutorials, online seminars en workshops helpen u verder.

Naar de video’s
Naar de workshops
Meer informatie in de professionele sectie   professionele sectie