Skip to main content

LUXORliving voor professionals –

mag het wat

smarter zijn?

Heel eenvoudig.

Gewoon smarter.

Gewoon LUXORliving.

Als elektrotechnisch installateur of KNX-integrator wilt u uw klanten een op KNX gebaseerde Smart Home-systeem bieden, dat comfortabel kan worden bediend en flexibel kan worden uitgebreid. En dat is voorzien van alle noodzakelijke functies. Niet meer, maar ook niet minder.

Welkom bij LUXORliving KNX Smart Home Systems voor professionals. Profiteer van uitgekiende Smart Home-technologieën, die u bijzonder eenvoudig in gebruik kunt nemen en programmeren. Profiteer zelf en laat uw klanten profiteren van een echt eenvoudig KNX Smart Home-systeem en win zo nieuwe klanten.

Gewoon perfect voor nieuwbouw en installatie achteraf

Of het nu een een- of meergezinswoning, villa, loft of eenkamerappartement, praktijk of kantoor is: LUXORliving is de perfecte basis voor een eenvoudig KNX Smart Home-systeem in nieuwbouw. Aanbouw gepland? De serre moet smarter worden? Met LUXORliving KNX radiografische componenten kan een bedraad systeem eenvoudig en snel worden uitgebreid.

Eenvoudige ingebruikname zonder ETS

Voor de ingebruikname van LUXORliving hebt u de intuïtief te bedienen en gratis LUXORplug Windows-software nodig. Dit zorgt voor een aanzienlijke vereenvoudiging van het ontwerp van het project, de inrichting van ruimtes, de toewijzing van componenten en het maken van het projectbestand.

Eenvoudige integratie in systemen en diensten

LUXORliving is dankzij de KNX-technologie geschikt voor flexibele uitbreidingen van het Smart Home-systeem. Bovendien kunnen ook andere technologieën en diensten naadloos worden geïntegreerd. Van de spraakbesturing met Amazon Alexa en Google Assistant via IFTTT, Home Connect plus en iHaus tot aan de integratie van rookmelders.

Alle componenten voor Smart Home-systemen op maat

„Reduce to the max“ was de slogan bij het ontwerp van het LUXORliving KNX Smart Home-systeem en alle systeemcomponenten. Het resultaat: bedrade en radiografische componenten, systeemapparaten en een krachtig weerstation en handige startersets. Wat heb je nog meer nodig?

Workshops Icon

Breid uw kennis van LUXORliving uit

U wilt meer weten over LUXORliving en de technologie en componenten alsmede de ingebruikname en bediening? Gebruik onze praktijkgerichte videotutorials en eerder opgenomen online seminars om uw kennis uit te breiden. En schrijf u in voor een van de volgende LUXORliving workshops.

Video-Tutorials Icon - blau/weiss
Alle How-to-video’s en online seminars
Workshops Icon - grün/weiss
De volgende LUXORliving workshops

LUXORliving komt naar u toe

U wilt uw klanten LUXORliving en andere Theben-innovaties live bij u ter plaatse presenteren? Of u wilt zelf gloednieuwe Theben-producten nader leren kennen – ook zonder bezoek aan een beurs? Onze presentatiewagen „Smart Home on Wheels“ komt dan graag naar u toe.

Theben Transporter

Word nu theBuddy!

theBuddy is het partnerprogramma van Theben, waarvan zowel u als uw klanten profiteren. Geniet van exclusieve voordelen zoals speciale training voor experts, garantieverlengingen, hoogwaardige reclamematerialen en meer naamsbekendheid wanneer men online naar vakbedrijven zoekt.

theBuddy Logo - theben connecting people

News

Produktbild
Nieuwe producten
6. september 2023

Perfect voor nieuwbouw en renovatie: LUXORliving DALI inbouwdimactoren in TP- en RF-versies

De vraag naar op KNX gebaseerde systemen in combinatie met DALI-verlichtingssturing neemt voortdurend toe. De…
Modernes Backsteinhaus von außen mit Solarpanels auf dem Dach
Referenties
6. juli 2023

Monitoring en basic domotica brengen besparingen, comfort en veiligheid

Woningcorporatie Woonborg bouwt in het Drentse Nieuw-Roden 36 nieuwe woningen en in het Groningse Haren…
Produktbild LUXA-103 Bewegungsmelder
Nieuwe producten
14. maart 2023

LUXORliving AC IR1 Split Unit Gateway: Efficiënte aansturing van klimaatsplitsingen via App

De LUXORliving AC IR1 Split Unit Gateway vormt de interface tussen het LUXORliving KNX Smart…