Skip to main content

Eenvoudig geïnstalleerd en ingericht – zonder ETS

LUXORplug is de eenvoudige en gratis Windows-Software voor de ingebruikname van LUXORliving. U hebt geen enkele voorkennis nodig. Volg gewoon uw intuïtie.

De ingebruikname met LUXORplug verloopt volgens andere regels dan bij de ETS. LUXORplug herkent de deelnemers en wat ze kunnen. Zodra uw notebook via de netwerkkabel met de systeemcentrale is verbonden, toont de software automatisch een lijst met de gevonden componenten inclusief parameters en niet-gecodeerde namen. Elk apparaat heeft een eenduidig, slechts eenmaal toegekend nummer, waarmee het steeds weer kan worden geïdentificeerd. U ontwerp het project, geeft het aantal verdiepingen en ruimtes aan en geeft deze een naam. Daarna kunt u de componenten aan de ruimtes toewijzen en ook een niet-gecodeerde naam geven zoals ‘jaloezie kinderkamer’.

De ingebruikname vindt per ruimte plaats. Verbonden apparaten kunnen altijd naar de systeemcentrale worden gedownload en getest. Dit wordt aangevuld met vooraf gedefinieerde default-kanalen per apparaat, als er eens een fout mocht ontstaan.

Met LUXORplug maakt u het projectbestand in een handomdraai. En of u nu de installatie bij u op kantoor uitvoert of direct ter plaatse bij de klant: u hebt het allemaal zelf in de hand.

Zo eenvoudig configureert u LUXORliving

Project starten

Voeg eerst alle relevante projectinformatie toe zoals objectnaam, opdrachtgever, adres en installateur.

Overzicht maken

Voeg de ruimtes met drag & drop toe aan de betreffende etages en kies een individuele naam.

Apparaten integreren

Reeds geïnstalleerde apparaten kunnen automatisch worden ingelezen, geïdentificeerd en benoemd. Of u maakt de apparatuurlijst handmatig.

Functies bepalen

Wijs met drag & drop functies aan de apparaten in elke ruimte toe. Op deze eenvoudige manier bepaalt u welke apparaten met elkaar communiceren.

Functies programmeren

De functies kunnen altijd worden overgedragen. De projectplanning hoeft voor de programmering van de apparaten niet per se volledig te zijn voltooid.

Visualisatie voorbereiden

Stuur het projectbestand naar de systeemcentrale. Vanaf nu kunnen de functies met de app LUXORplay supereenvoudig worden bediend en geconfigureerd.

LUXORplug software voor de inbedrijfstelling van het op KNX gebaseerde Smart Home-systeem LUXORliving van Theben

Play Video

Videotutorial

Workshops Icon

Videotutorials & workshops

U wilt meer weten over de LUXORliving-technologie, -componenten en ingebruikname en bediening? Onze How-to videotutorials, online seminars en workshops helpen u verder.

Video-Tutorials Icon - blau/weiss

Naar de video’s
Workshops Icon - grün/weiss

Naar de workshops