Skip to main content

Smart Home is een actueel onderwerp binnen de domotica en de ontwikkelingen gaan steeds verder. Zeker voor een installateur een mooie kans om in te onderscheiden. En daar willen wij je graag bij helpen.

1. Kennisdeling

LUXORliving basiscursus
Gedurende deze cursus leer je de basisprincipes van LUXORliving. Dit houdt in: kennis van de programmeer-software LUXORplug en van de gebruikersapp LUXORplay.

IP-cursus
De IP cursus is bedoeld voor technici zonder of met beperkte kennis van netwerk omgevingen en biedt ondersteuning bij het programmeren van LUXORliving.

Partner FAQ
Exclusieve toegang tot de partner FAQ. Hierin staan tips & tricks en de antwoorden op veel gestelde vragen door partners.

Voorinformatie via nieuwsbrief over de nieuwste
ontwikkelingen van LUXORliving
Het laatste nieuws komt als eerste bij jou binnen. Dit houdt in dat alle noviteiten of updates meteen met jou worden gecommuniceerd.

2. Promotie

Vermelding op de speciale website www.luxorliving.nl
Als partner krijg je een firma-vermelding inclusief logo, op onze website. Op deze manier brengen wij je onder de aandacht bij de consument.

Referentie projecten
Wij beschrijven graag succesverhalen. Dit is reclame voor beide partijen. Heb jij een mooi project afgeleverd? Dan zorgen wij voor wat extra aandacht doormiddel van een referentieproject. Meld je project aan!

Promotie materiaal
De mogelijkheid om ondersteund te worden met promotie materiaal en (online) uitingen. Dit kunnen bouwhekken, demoboxen of banners zijn maar ook documentatie, PowerPoint presentaties, flyers, video’s of afbeeldingen voor op
social media of websites.

Maatwerk is mogelijk.

3. Premium service

Verlengde garantie
5 jaar garantie op alle LUXORliving componenten.

Technisch support (indien nodig op locatie)
Hulp nodig? Wij kijken graag met je mee op locatie, zo besparen we jou kostbare tijd en helpen we om de klant tevreden te houden.

Gebruik van de demo-ruimte in Apeldoorn
Bij ons op kantoor in Apeldoorn hebben wij een uitgebreide LUXORliving demo-ruimte. Wil je de klant een impressie geven? Maak een afspraak voor een bezoek aan de demoruimte.

4. Partnerdag

Ervaringen uitwisselen
Jij als LUXORliving partner maakt het meeste mee in de praktijk. Creatieve oplossingen, functionele installaties en mooie projecten, dat bespreken we graag op deze dag, maar ook de wensen en behoeften die er zijn voor LUXORliving.

Update van ontwikkelingen
Natuurlijk delen wij op deze dag exclusieve informatie met jou als partner. De meest recente ontwikkelingen komen ter sprake en ook wat er voor de toekomst gepland staat.

Markttrends
Ook sparren we graag met je over de huidige markttrends op de LUXORliving partnerdag. Dit zorgt ervoor dat iedereen een goed beeld heeft van de ontwikkelingen op de markt en kunnen wij dankzij jou LUXORliving optimaliseren.

Netwerken
Naast een gezonde dosis informatie, is deze dag een uitgelezen kans om te netwerken. Kom in gesprek met andere LUXORliving partners en experts in de installatiebranche.

Enthousiast geworden? Meld je aan als LUXORliving partner
bij jouw Theben contactpersoon of mail naar

info@theben-nederland.nl

Ontdek het nu en word theBuddy!

Wil jij een goede gesprekspartner zijn op het moment dat
jouw opdrachtgever een vraag neerlegt over Smart Homesystemen?
Dan is het partnerprogramma van Theben
LUXORliving zeker interessant voor jou!

    Informatie over gegevensbescherming: Onze informatie over het gebruik van uw gegevens uit dit formulier vindt u in onze verklaring over gegevensbescherming.