Skip to main content

Gratis LUXORplug Windows-software voor de ingebruikname

De ingebruikname met LUXORplug verloopt volgens andere regels dan bij de ETS. LUXORplug herkent de deelnemers en wat ze kunnen. Zodra uw notebook via de netwerkkabel met de systeemcentrale is verbonden, toont de software automatisch een lijst met de gevonden componenten inclusief parameters en niet-gecodeerde namen. Elk apparaat heeft een eenduidig, slechts eenmaal toegekend nummer, waarmee het steeds weer kan worden geïdentificeerd. U ontwerp het project, geeft het aantal verdiepingen en ruimtes aan en geeft deze een naam. Daarna kunt u de componenten aan de ruimtes toewijzen en ook een niet-gecodeerde naam geven zoals ‘jaloezie kinderkamer’.

De ingebruikname vindt per ruimte plaats. Verbonden apparaten kunnen altijd naar de systeemcentrale worden gedownload en getest. Dit wordt aangevuld met vooraf gedefinieerde standaard (default) kanalen per apparaat en een busmonitoring, als er eens een fout mocht ontstaan. Met LUXORplug maakt u het projectbestand in een handomdraai. En of u nu de installatie bij u op kantoor uitvoert of direct ter plaatse bij de klant: u hebt het allemaal zelf in de hand.

Download LUXORplug (V1.0.19, 2023-12-15)
Download 32-bit-versieDownload 64-bit-versie

Door het downloaden bevestigt u dat u de Theben LUXORPlug Configurator alleen commercieel zult gebruiken. Let daarvoor ook op onze licentieovereenkomst.

LUXORplay-app voor de bediening door gebruikers

LUXORplay is de voor iOS en Android geschikte app voor de comfortabele, veilige en tevens supereenvoudige bediening van LUXORliving via WLAN.

Net zo eenvoudig als de ingebruikname is ook de visualisatie met de LUXORplay-app, waarmee eindgebruikers bijv. scènes of tijden kan definiëren. Wanneer voor het eerst verbinding wordt gemaakt met de systeemcentrale, leest de app het projectbestand en neemt alle namen van de ruimtes, schakelaars etc. over. De grafische weergave is vooraf ingesteld, zodat de visualisatie al bij de eerste start gebruiksklaar is. De gebruiker kan nu de toestanden van lampen, jaloezieën, rolluiken, algemene instellingen etc. visualiseren en wijzigen.

De app kan voor iOS en Android met onmiddellijke ingang gratis in de App Stores worden gedownload
Download LUXORplay voor Windows (V2.0.16, 2023-12-01)
Download 32-bit-versieDownload 64-bit-versie

De Windows-versie van LUXORplay kunt u hier direct downloaden.