Ga naar hoofdinhoud

Zonder licentie en intuïtief

Het Smart Home-systeem voor eengezinswoningen

KNX heeft zich als open standaard toekomstzeker en in talrijke installatie uitstekend bewezen. Maar voor koopwoningen, praktijken, advocatenkantoren en kleine utiliteitsgebouwen was KNX tot nu te duur en voor installateurs vaak te gecompliceerd. Met LUXORliving hebben wij een oplossing op de markt gebracht, waarvoor ETS niet nodig is.

Voor de ingebruikname is een gratis en zeer eenvoudig te bedienen software voldoende, waarvoor geen programmeerkennis vereist is. Zo hebt u als installateur een hele nieuwe mogelijkheid om de Smart-Home-markt te betreden.

LUXORliving Inbouwsituatie

De bekabeling van LUXORliving is precies dezelfde als bij elke andere KNX-installatie. Lampen, rolluiken of ook andere toepassingen kunnen met de software aan willekeurige toetsen worden toegewezen. Dit zorgt voor een flexibele installatie en biedt aanzienlijke besparingsmogelijkheden en vrije keuze van het schakelaarprogramma. LUXORliving werkt met toetsinterfaces. U kunt dus net zoals bij een standaardinstallatie een conventioneel schakelaarprogramma kiezen waaraan u de voorkeur geeft. De toetsinterfaces kunnen in de inbouwdoos direct achter de schakelaar worden geïnstalleerd en via een buskabel in het systeem worden geïntegreerd.

Beproefde veiligheid: ons Smart Home-systeem LUXORliving is VDE-gecertificeerd!

Door VDE beproefde veiligheid: Smart Home-systeem LUXORliving van Theben VDE-gecertificeerd

Ons Smart Home-systeem LUXORliving heeft de VDE-certificeringstests voor informatieveiligheid met succes doorstaan! Getest werden o.a. de systeemcentrale, de cloud en de gebruikersapps op beveiligingsmaatregelen tegen afluisteren, manipulatie, ongeoorloofd gebruik en gegevensverlies.

Zo kunt u als installatiebedrijf erop vertrouwen dat u uw klanten een optimaal beveiligd Smart Home-systeem beschikbaar stelt.

Overzicht van LUXORliving
Back To Top