Ga naar hoofdinhoud

Voor iedereen die vandaag al aan morgen denkt

Betrouwbaar, toekomstzeker en beveiligd tegen manipulatie

De eerste stappen naar een Smart Home zetten, ja – maar hoe? Steeds meer opdrachtgever zijn geïnteresseerd in smart techniek, die het alledaagse leven veiliger en comfortabeler maakt. Maar welk systeem is het juiste? Het grote aanbod aan systemen en oplossingen lijkt oneindig te zijn. De afgelopen jaren heeft de KNX-technologie zich in de gebouwautomatisering bewezen, maar het systeem lijkt echter voor eengezinswoningen te gecompliceerd en te duur te zijn. Een kostenbesparend en eenvoudig beheersbaar alternatief zijn systemen die op deze standaard zijn gebaseerd, maar zich richten op de wezenlijke functies. Zoals LUXORliving. Wie nu bouwt of renoveert, moet dus LUXORliving gewoon al mee inplannen. Met het Smart Home-systeem worden eengezinswoningen en appartementen gezelliger en ontstaat een aangenaam werkklimaat in kantoren en artsenpraktijken. Bovendien biedt het de beste voorwaarden om energiebesparingsmogelijkheden te benutten.

Wanneer ’s middags de ramen aan de voorkant steeds op hetzelfde tijdstip worden opgewarmd, regelt LUXORliving de stand van de jaloezieën en zorgt zo voor een passende zonwering. Afzonderlijk of in groepen – in ieder geval volautomatisch. ’s avonds is het in de slaapkamer aangenaam met 18 °C en ’s morgens start u de dag met een behaaglijke 22 °C in de badkamer. Geheel volgens de wensen van de huisbewoners. En natuurlijk in elke ruimte, in het hele huis, op elk moment. Tijdens een verjaardagsparty of bij elk ander feest draagt LUXORliving bij aan de goede stemming, omdat het met individuele scènes voor het juiste feestlicht zorgt. En dat natuurlijk niet alleen bij feesten, maar altijd wanneer de huisbewoners dat op dat moment willen.

Bovendien zal LUXORliving dankzij de individueel instelbare aanwezigheidssimulatie de veiligheid in de toekomst aanzienlijk verhogen. Bijzonder veilig is ook de bediening zelf – met LUXORplay en WLAN.

Beproefde veiligheid: ons Smart Home-systeem LUXORliving is VDE-gecertificeerd!

Wie tegenwoordig voor een Smart Home kiest, verwacht naast een zo eenvoudig mogelijke ingebruikname en flexibele uitbreidingsmogelijkheden vooral ook één ding: beveiliging tegen toegang door onbevoegden!

En LUXORliving is veilig! Dit wordt bewezen door de jaarlijkse certificering door de VDE, waarbij niet alleen de installatieprocessen en systeemcomponenten, maar ook de werking via onze LUXORplay-app en de gegevensbeveiliging van de Theben-cloud in detail worden gecontroleerd.

Door VDE Beproefde Veiligheid: Smart Home-systeem LUXORliving Van Theben VDE-gecertificeerd

Ons systeem – uw voordelen

LUXORliving Perfect gedimd op één oor

Perfect gedimd op één oor.

Wat is er mooier voor kinderen dan een goed voorgelezen verhaal ’s avonds voor het naar bed gaan. Als de dag langzaam in de nacht overgaat en het verhaal ongemerkt in een droom verandert. Hoofdzaak: het licht blijft aan – ten minste een beetje. Want met licht vallen de meeste kinderen beter in slaap. En ook vele volwassenen. Mits het licht zacht wordt gedimd. Met LUXORliving hebt u altijd precies de lichtsterkte die bij uw slaapgewoonten past. Of die van uw kinderen.

LUXORliving paniekfunctie: Een geruststellend gevoel van veiligheid

Een geruststellend gevoel van veiligheid.

Goed te weten dat iedereen behouden en veilig thuis is. LUXORliving levert met de paniekfunctie een aanzienlijke bijdrage aan dit veilige gevoel en zorgt ervoor dat er nooit paniek ontstaat. Ten minste niet bij u, maar wel bij degenen die u willen verrassen. Bij de kleinste onrust, bij onverklaarbare geluiden vóór, naast of achter het huis worden tegelijkertijd de huisverlichting en jaloezieën geactiveerd. Dat verdrijft iedereen die daar niets te maken heeft. Zelfs de kat van de buren.

LUXORliving aanwezigheidssimulatie

Stel je eens voor dat je weg bent. En alles blijft zoals gebruikelijk.

Soms moet men gewoon alles achter zich laten en de deuren achter zich sluiten. Goed dat alles dan gewoon zoals gebruikelijk verloopt. Zoals u dat gewend bent. De aanwezigheidssimulatie van LUXORliving garandeert dat elke avond op hetzelfde tijdstip het licht aangaat en de jaloezieën worden gesloten. Tenslotte hoeft niet iedereen te weten dat u op dat moment niet thuis bent.

LUXORliving App - Centraal UIT

Alles uit. De wellicht slimste functie van LUXORliving.

„Schat, controleer nog eens of alles uit is!“ – U kent dat wel: de auto is gepakt, het gezin wacht en u loopt nog een keer door het hele huis om te zien of alles daadwerkelijk uit is. En aan het eind hebt u nog steeds een slecht gevoel dat u misschien toch iets bent vergeten. Dat is nu verleden tijd. Met LUXORliving kunt u ontspannen de deur achter u sluiten. U drukt gewoon op „Centraal UIT“ – en alles is uit. Van tv tot aan strijkijzer. Zeker? Vast en zeker. De functie Centraal UIT van LUXORliving is gewoon handig.

LUXORliving spraakbesturing

Supereenvoudige bediening. Ook met spraakbesturing.

De integratie in Amazon Alexa en Google Home maakt een slimme spraakbediening van de LUXORliving-functies mogelijk. Een slim thuissysteem dat aan elk woord voldoet!

Back To Top