skip to Main Content

Gewoon veilig. Gewoon LUXORliving

Smart voor eengezinswoningen, appartementen, villa's, artsenpraktijken en kantoren

Wie nu bouwt of renoveert, moet LUXORliving gewoon al mee inplannen. Met het Smart Home-systeem worden eengezinswoningen en appartementen gezelliger en ontstaat een aangenaam werkklimaat in kantoren en artsenpraktijken. Bovendien biedt het Smart Home-systeem de beste voorwaarden om energiebesparingsmogelijkheden te benutten.

Wanneer ’s middags de ramen aan de voorkant steeds op hetzelfde tijdstip worden opgewarmd, regelt LUXORliving de stand van de jaloezieën en zorgt zo voor een passende zonwering. Afzonderlijk of in groepen – in ieder geval volautomatisch. ’s avonds koelt LUXORliving de temperatuur in de slaapkamer tot een aangename 18 °C en zorgt ’s morgens in de badkamer met een comfortabele 22 °C voor een goede start van de dag. Geheel volgens de wensen van de huisbewoners. En natuurlijk in elke ruimte, in het hele huis, op elk moment. Tijdens een verjaardagsparty of bij elk ander feest zorgt LUXORliving voor een goede stemming, doordat het de verlichting inschakelt, uitschakelt of dimt. En dat natuurlijk niet alleen bij feesten, maar altijd wanneer de huisbewoners dat op dat moment willen.

En met zijn paniekfunctie zorgt LUXORliving ook altijd voor meer veiligheid, want het houdt ook, indien nodig, ongewenste gasten op afstand. En bijzonder veilig is ook de bediening zelf – met LUXORplay en WLAN.

Zo maakt LUXORliving iedereen gelukkig die het gebruikt. Zelfs de elektromonteurs die het installeren. Want de ingebruikname is supereenvoudig. Net zoals de bediening. LUXORliving – gewoon veilig, gewoon smart.

Back To Top