skip to Main Content

Supereenvoudig. Gewoon super.

Montage en bediening

Eenvoudige ingebruikname

Pictogram Eenvoudige ingebruikname

LUXOR was altijd al eenvoudig te installeren. LUXORliving is supereenvoudig. Gewoon monteren, kabels aansluiten, instellen. Klaar is Kees. Zonder ETS. Een licentie is niet noodzakelijk. Voorkennis ook niet. Volg gewoon uw intuïtie – snel, veilig, ongecompliceerd.

Vrije toetskeuze

Pictogram Vrije toetskeuze

Bij vele wooncomfortregelingen zijn de schakelaars vooraf vastgelegd. Niet bij LUXORliving. Hier kan de huiseigenaar vrij kiezen, want onze binaire ingangen en toetsinterfaces zijn geschikt voor elk schakelaardesign.

Gecertificeerde KNX-installatie

Pictogram Gecertificeerde KNX-installatie

LUXORliving is een installatie met KNX-gecertificeerde apparaten en dus ten opzichte van speciaal ontwikkelde, eigen systemen geschikt voor de toekomst, een veilige investering en uitbreidbaar. De clou: In LUXORliving zit zoveel KNX als nodig en zo weinig mogelijk complexiteit. De functies zijn tot het wezenlijke beperkt. Precies daarom is LUXORliving zo geweldig eenvoudig. Voor de installateur én voor de gebruiker.

Centrale UIT-/AAN-functie

Pictogram Centrale UIT-/AAN-functie

Alles loopt via de systeemcentrale IP1. Is deze ingeschakeld, dan vindt de bediening eenvoudig via LUXORplay en het WLAN plaats. Is deze uitgeschakeld, dan is alles uit. En zo heeft niemand meer toegang tot de functies die dat niet zou moeten hebben.

Afneembare systeemcentrale LUXOR IP1

Pictogram Afneembare systeemcentrale LUXOR IP1

Wie vandaag al aan morgen denkt, maar nog niet voor Smart Home wil kiezen, kan als huiseigenaar LUXORliving laten installeren en eerst zonder wijzingsmogelijkheden laten instellen. Zo bespaart hij de kosten voor de systeemcentrale en behoudt de mogelijkheid om LUXORliving op een later tijdstip te upgraden. De voordelige, snelle en ongecompliceerde instap voor iedereen die nog niet „smart“ is, maar het wel wil worden.

Flexibele BUS-bekabeling

Pictogram Flexibele BUS-bekabeling

Traditionale installaties hebben een vast bekabeling. Niet bij LUXORliving. LUXORliving is gebaseerd op een ­flexibele BUS-bekabeling, omdat de lampen, rolluiken en ook andere toepassingen willekeurig aan de toetsen kunnen worden toegewezen. Dat biedt de mogelijkheid om de bestaande installatie te wijzigen en verlaagt de kosten, omdat minder schakelaars nodig zijn.

Slimme aanwezigheidssimulatie

Pictogram Slimme aanwezigheidssimulatie

Soms moet men gewoon alles achter zich laten en de deuren achter zich sluiten. Goed dat alles dan gewoon zoals gebruikelijk verloopt. Zoals u dat gewend bent. De aanwezigheidssimulatie van LUXORliving garandeert dat elke avond op hetzelfde tijdstip het licht aangaat en de jaloezieën worden gesloten. Tenslotte hoeft niet iedereen te weten dat u op dat moment niet thuis bent.

Spraakbesturing

Icon Sprachsteuerung

Of het nu gaat om Google Assistant of Amazon Alexa – ons LUXORliving smart home-systeem kan ook worden bestuurd door spraakassistent – zodat u de verlichting en jaloezieën thuis gemakkelijk met uw stem kunt instellen en uw favoriete routines kunt activeren.

Radio componenten

Icon Radio componenten

Individuele functies kunnen op elk moment eenvoudig achteraf worden ingebouwd door het systeem uit te breiden met radiocomponenten. Zo kan bijvoorbeeld ook een stopcontact eenvoudig in LUXORliving worden geïntegreerd en achteraf schakelbaar worden gemaakt.

Spraakbesturing in het LUXORliving smart home systeem: Alexa, doe het licht aan!

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Smart Home Systeem LUXORliving “Centraal uit” functie: alles uit! Meer veiligheid

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Veilige en ontspannen vakantie met aanwezigheidssimulatie

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Volledig functieoverzicht

Een volledig overzicht van alle momenteel beschikbare functies vindt u het hieronder genoemde PDF-document dat u kunt downloaden.

Functieoverzicht downloaden
Back To Top