Skip to main content
Produktbild

De vraag naar op KNX gebaseerde systemen in combinatie met DALI-verlichtingssturing neemt voortdurend toe. De nieuwe LUXORliving DALI UP dimactoren van Theben bieden een eenvoudig en rendabel alternatief voor DALI-gateways, wanneer deze vanwege een klein aantal armaturen en verlichtingsgroepen te groot zouden zijn.

De DALI-2 gecertificeerde inbouwdimactoren zijn zowel voor het KNX Smart Home System LUXORliving als voor inheemse KNX-systemen verkrijgbaar in de varianten twisted pair en radio. Ze kunnen dus worden gebruikt in residentiële en functionele gebouwen om DALI armaturen te bedienen en zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie in bestaande gebouwen.

Met de DALI-actuators kunnen standaard armaturen en relais worden aangestuurd. Kleurregeling (RGB en RGBW) en regeling van de kleurtemperatuur (CCT) van apparaten volgens DALI Device Type 8 (DT8) worden ook ondersteund. In totaal kunnen maximaal 30 elektronische voorschakelapparaten worden aangestuurd. Dankzij de broadcast-bediening is er geen tijdrovende groepstoewijzing nodig bij het in bedrijf stellen en vervangen van armaturen. Dankzij het compacte ontwerp kan de armatuur op- en ingebouwd worden of geïnstalleerd worden in plafonddozen en verlaagde plafonds. Op twee externe ingangen kunnen potentiaalvrije drukknoppen, schakelaars of een temperatuursensor worden aangesloten.

Meer informatie: