Skip to main content
Produktbild Universaldimmaktor D2
Bewegingsmelder BI180 voor wandmontage

Bewegingsmelder (PIR) met toets voor de wandmontage binnenshuis

Bewegungsmelder in einem hellen, besuchten Raum.

Je zit op de bank en hebt het koud of je wordt verblind door de zon. De bewegingsvrijheid is echter beperkt en je kunt niet zomaar bij de thermostaat of de jaloezieën om de temperatuur te verhogen of de jaloezieën te verlagen. Met LUXORliving kunnen de temperatuur en zonwering eenvoudig vanaf de bank worden aangepast met stembediening of een app . Of je kunt vooraf ingestelde scènes via de app gebruiken om bijvoorbeeld een avondtemperatuur in te stellen en tegelijkertijd de jaloezieën te laten zakken en de verlichting te dimmen.

Paar sitzt auf dem Sofa und entspannen

Je moet ’s nachts naar het toilet. Hier gebeuren vaak valpartijen. Met de LUXORplay App app kun je speciale lichtomstandigheden voor dag en nacht instellen. Terwijl het licht overdag feller schijnt, wordt het ’s nachts gedimd. Hierdoor word je niet verblind als het licht in het donker aangaat (bij voorkeur via een bewegingsmelder) en kun je je veiliger door je huis bewegen. Je kunt ook gemakkelijker in slaap vallen dankzij het aangenaam gedimde licht.

Person steigt Treppen hinab, welche von Treppenlichter beleuchtet werden

Wil je je flat of huis uitrusten met slimme functies die je ondersteunen in je dagelijkse leven? Met LUXORliving Smart Start als draadloos systeem kun je eenvoudig en snel een smart home-systeem achteraf in je huis installeren. Voor een comfortabel en zelfbepaald leven, vandaag en in de toekomst.

Mann in einem gedimmten Raum Mann mit Kopfhörern vor einem beleuchteten Raum

Ambient Assisted Living met LUXORliving vereenvoudigt het gezinsleven

Een ongevaarlijke operatie na een liesbreuk had ernstige gevolgen voor Sylvia Krosse. Door puur pech ontstonden complicaties die uiteindelijk een dwarslaesie veroorzaakten. Vanaf dat moment was het voor haar en haar gezin een lang proces totdat weer een ‘normaal’ gezinsleven werd bereikt. Dankzij LUXORliving is dat nu weer mogelijk. Zo kunnen o.a. ramen, deuren, jaloezieën en de binnen- en buitenverlichting met de LUXORplay-app vanuit de rolstoel worden aangestuurd. Diverse scènes zoals een verzorgings-, slaap- en tv-scène voorkomen tijdrovende handmatige instellingen.

Backsteinhaus von außen mit Garten
Abweseneheit Icon - blau

LUXORliving FAQ

Hebt u vragen over de functies van LUXORliving? Hier vindt u de belangrijkste antwoorden!

Workshops Icon

Videotutorials & workshops

U wilt meer weten over de LUXORliving-technologie, -componenten en ingebruikname en bediening? Onze How-to videotutorials, online seminars en workshops helpen u verder.

Video-Tutorials Icon - blau/weiss
Naar de video’s
Workshops Icon - grün/weiss
Naar de workshops