Skip to main content
Play Video
Video bekijken
KNX Icon

KNX, maar eenvoudig.

De open KNX-standaard voor de gebouwbeheertechniek biedt vele voordelen omdat het toekomstzeker en fabrikantonafhankelijk is. KNX wordt vaak als veeleisend beschouwd wat betreft ontwerp en installatie. Dat is niet het geval bij LUXORliving: LUXORliving biedt alle voordelen van KNX, maar kan duidelijk eenvoudiger en sneller worden geprogrammeerd en in gebruik worden genomen. Dat beloven we!

Vele Smart Home-systemen biedt een enorm aantal functies, wat echter te hoge eisen stelt aan veel gebruikers. LUXORliving is anders en richt zich op de werkelijk belangrijke functies voor smart wonen:

Licht dimmen Icon - blau

Licht schakelen en dimmen

Panik-Funktion Icon - blau

Verwarming regelen

Jalousien Icon - blau

Zonwering aansturen

Licht Icon - blau

Live-beelden van IP-camera’s weergeven

IP Kamera Icon - blau

Met de paniekfunctie alle lampen in het huis met slechts één klik inschakelen.

Zentra-AUS Icon - blau

Met Centraal UIT alle apparaten met een druk op de knop uitschakelen

Wilt u meer? Dan kunt u de slimme integratiemogelijkheden zoals IFTTT en Home Connect Plus gebruiken. LUXORliving is open voor alles.

Toekomstzeker bij nieuwbouw en installatie achteraf

Of het nu gaat om een vrijstaande woning of appartementencomplex, villa, loft of studentenflat, praktijk of advocatenkantoor: LUXORliving is de perfecte basis voor uw eenvoudige smart home-systeem in nieuwe en bestaande gebouwen.

Ben je van plan uit te breiden? Wil je je flat, huis of serre slimmer maken? Met LUXORliving Smart Start als draadloos-systeem kunnen slimme functies snel en eenvoudig achteraf worden geïnstalleerd. Wil je LUXORliving upgraden naar een native KNX-systeem? Geen probleem: dankzij de KNX-certificering kunnen alle LUXORliving-componenten ook achteraf in een KNX-systeem worden geïntegreerd. Dit betekent dat je investeringen ook in de toekomst optimaal beschermd zijn.

Made in Haigerloch

LUXORliving wordt ter plaatse in het Zwabische Haigerloch ontwikkeld en geproduceerd. Onze hoge kwaliteitsnormen en onze door VDE gecertificeerde testlaboratorium zorgen ervoor dat alle systeemonderdelen aan de hoogste eisen voldoen qua vermogen, betrouwbaarheid en lange levensduur of deze zelfs overtreffen. Zo hebt u lang plezier van uw LUXORliving KNX Smart Home-systeem.

Abweseneheit Icon - blau

LUXORliving FAQ

Hebt u vragen over de functies van LUXORliving? Hier vindt u de belangrijkste antwoorden!

Workshops Icon

Videotutorials & workshops

U wilt meer weten over de LUXORliving-technologie, -componenten en ingebruikname en bediening? Onze How-to videotutorials, online seminars en workshops helpen u verder.

Video-Tutorials Icon - blau/weiss
Naar de video’s
Workshops Icon - grün/weiss
Naar de workshops

Gratis LUXORplug Windows-software voor de ingebruikname

De ingebruikname met LUXORplug verloopt volgens andere regels dan bij de ETS. LUXORplug herkent de deelnemers en wat ze kunnen. Zodra uw notebook via de netwerkkabel met de systeemcentrale is verbonden, toont de software automatisch een lijst met de gevonden componenten inclusief parameters en niet-gecodeerde namen. Elk apparaat heeft een eenduidig, slechts eenmaal toegekend nummer, waarmee het steeds weer kan worden geïdentificeerd. U ontwerp het project, geeft het aantal verdiepingen en ruimtes aan en geeft deze een naam. Daarna kunt u de componenten aan de ruimtes toewijzen en ook een niet-gecodeerde naam geven zoals ‘jaloezie kinderkamer’.

De ingebruikname vindt per ruimte plaats. Verbonden apparaten kunnen altijd naar de systeemcentrale worden gedownload en getest. Dit wordt aangevuld met vooraf gedefinieerde standaard (default) kanalen per apparaat en een busmonitoring, als er eens een fout mocht ontstaan. Met LUXORplug maakt u het projectbestand in een handomdraai. En of u nu de installatie bij u op kantoor uitvoert of direct ter plaatse bij de klant: u hebt het allemaal zelf in de hand.

Download LUXORplug (V2.0.21, 2024-06-18)
Download 32-bit-versieDownload 64-bit-versie

Door het downloaden bevestigt u dat u de Theben LUXORPlug Configurator alleen commercieel zult gebruiken. Let daarvoor ook op onze licentieovereenkomst.

LUXORplay-app voor de bediening door gebruikers

LUXORplay is de voor iOS en Android geschikte app voor de comfortabele, veilige en tevens supereenvoudige bediening van LUXORliving via WLAN.

Net zo eenvoudig als de ingebruikname is ook de visualisatie met de LUXORplay-app, waarmee eindgebruikers bijv. scènes of tijden kan definiëren. Wanneer voor het eerst verbinding wordt gemaakt met de systeemcentrale, leest de app het projectbestand en neemt alle namen van de ruimtes, schakelaars etc. over. De grafische weergave is vooraf ingesteld, zodat de visualisatie al bij de eerste start gebruiksklaar is. De gebruiker kan nu de toestanden van lampen, jaloezieën, rolluiken, algemene instellingen etc. visualiseren en wijzigen.

De app kan voor iOS en Android met onmiddellijke ingang gratis in de App Stores worden gedownload
Download LUXORplay für Windows (V2.0.17, 2024-06-24)
Download 32-bit-versieDownload 64-bit-versie

De Windows-versie van LUXORplay kunt u hier direct downloaden.